Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή

Tα προϊόντα μας αποστέλλονται μέσω της ACS courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Ασφαλής & εύκολη πληρωμή σε ειδική σελίδα της Τράπεζας Eurobank.
Δυνατότητα πληρωμής με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Mastercard, Visa, AmericanExpress, Maestro, Diners).

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bitencryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τραπέζης ή μέσω e-banking, στον παρακάτω λογαριασμό:

Πειραιώς:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6667126689400
IΒΑΝ: GR86 0171 6670 0066 6712 6689 400
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

(ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Στέργιος Δημητρίου Σαμαράς)

Η κατάθεση στον ανωτέρω λογαριασμό μπορεί να γίνει εντός 2 (εργάσιμων) ημερών από την παραγγελία σας. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

Παρακαλούμε κατά την κατάθεση των χρημάτων να αναγράφετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας, προκειμένου να γίνει άμεσα η σύνδεση της πληρωμής με την παραγγελία σας.

Επίσης, μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε άμεσα το αποδεικτικό μεταφοράς ή κατάθεσης/καταθετήριο μέσω e-mail στο info@4youreyes.gr. Σημειώνεται ότι η επεξεργασία της παραγγελίας σας αρχίζει με την παραλαβή του καταθετηρίου από το κατάστημά μας.

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι σε περίπτωση πραγματοποίησης της κατάθεσης από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε “έξοδα εντολέα” και όχι “αμφοτέρων” ή “αποδέκτη” διότι το έμβασμα καταλήγει σε εμάς με μικρότερη αξία από την αναγραφόμενη τιμή και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφλησή της.

Πληρωμή και Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε τώρα να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να περάσετε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας τις επόμενες 24 ώρες από το κατάστημά μας, αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά μέσω mail στο info@4youreyes.gr ή τηλεφωνικά στο 231 091 6576.